Over mij

Ben jij op zoek naar een tatoeëerder met een creatief karakter? Wil jij een tattoo laten zetten met een bepaalde stijl? Of wil je graag een traguspiercing laten zetten? Voor een tattoo of piercing kun je bij mij terecht.

Sinds mijn jonge jaren uit ik al mijn creativiteit in tekeningen. Dit gaat terug tot op de basisschool. Daar maakte ik allerlei tekeningen op armen van klasgenoten. Dit was onbewust al de eerste aanwijzing om hier mijn beroep van te maken. Inmiddels heb ik al meer dan 18 jaar ervaring en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht in 2012. Deze stap heb ik gezet, omdat ik ontwikkeling belangrijk vind en ik mijzelf graag wil blijven uitdagen in mijn passie.

In mijn tattooshop vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen, vragen stellen en tevreden naar huis gaan. Ik heb een open karakter en dit straal ik samen met trots uit in mijn werk. Zo krijgt iedereen bij mij persoonlijke aandacht en ben jij geen nummertje. Ik besteed liever een uur extra, dan dat het wordt afgerafeld. Daarom ga jij naar huis met de tattoo die jij wenst.

Marty zei over ons: “ zoek je een goede tattoo zaak, daar moet je dan zijn.”

Dus wil jij zekerheid dat een tattoo wordt gezet waarbij de focus ligt op rust en openheid? Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak in te plannen.

All my style Tattoo