Bij het plaatsen van een tattoo of het zetten van een piercing maak je als ware een wond op je lichaam. Doordat wij beschikken over een GGD certificaat biedt dit extra veiligheid met zich mee. Hieraan kan jij zien dat wij volledig de richtlijnen naleven die betrekking hebben tot hygiene en veiligheid. Het is daarom altijd belangrijk om de nazorginstructies goed door te nemen en deze na te leven. Wij bespreken deze tijdens de afspraak altijd met je door.

Tatoeƫren

Bij een goede verzorging duurt het ca zes weken tot de wond genezen is. Echter daarna is de plek nog gevoelig voor het zonlicht. Daarom is het belangrijk om de tatoeage altijd in te smeren met zonnebrand. Ook dien je tijdens het genezingsproces rekening te houden met:

  • Het dagelijks insmeren van de wond met de zalf die wij jou hebben gegeven.
  • Je de wond niet gaat open krabben.
  • Je niet een zwembad of sauna betreed.
  • Je de wond niet afdekt met verband of bedekt met strakke kleding.

Piercen

Bij een goede verzorging van je piercing duurt het gemiddeld 4 tot 12 weken tot de wond genezen is. Houd hierbij rekening dat het proces langer kan duren bij een grote of diepe wond. Het is afhankelijk van de plek welke nazorginstructies jij dient na te leven. Wij nemen deze na het zetten met jou door, zodat jij op de hoogte bent hoe jij de piercing het beste kan verzorgen.

All my style Tattoo